Lunch i stallet?

Provade denna lilla kopp som mellanmål på jobbet och den funkar faktiskt helt ok.

Slog mig att man skulle kunna ha några burkar liggande i stallet och värma med hjälp av vattenkokare (man behöver bara några deciliter kokande vatten).

Vet att vissa i ett stall jag stod i tidigare hade olika bars, kex och annat man kan småäta i sina stallskåp- detta är kanske ett alternativ?

Brukar ni äta i stallet och vad äter ni då?

Har ni med er mat eller har ni xx liggande i skåpet?

Själv har jag förmågan att gå utan mat väldigt länge så när jag är i stallet äter jag vanligtvis inget förrän jag kommer hem vid 10-11-tiden.

Då har jag oftast inte ätit något sedan 16-18-tiden dagen innan!

Insåg när jag läste ett nummer av Amelia hos frissan sist att detta tydligen är en bantningsmetod som jag har glömt namnet på, detta att alltså bara äta några timmar per dygn, typ 12-18 eller dylikt.

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Marie Ultege

  Jag brukar få med mig banan och te till stallet. Inte alltid jag äter min banan, så ibland blir det några stycken liggande.

  Svara
 2. Linda Stridh

  Åker till stallet direkt efter jobbet. Brukar äta en mindre bar el frukt på vägen dit. Har alltid m mig dricka. Har ätit någon sån snackpot när jag varit där under en fm på helgen o sen ska direkt vidare någon annanstans. El så har jag haft m mig en Herbalife shake.

  Svara
 3. Lee

  Periodisk fasta är det du läst om. Jag brukar inte äta något i stallet. Bara kaffe. Har jag morgonfodring/utsläpp äter jag när jag kommer hem. Ibland inte förrän vid 12.30…

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>