Gamla leksaker

Gammal man gör så gott han kan….

Nyligen skrev jag på bloggen om min runt 30 år gamla klockradio och idag när jag gick och städade slog det mig att jag har flera leksaker som är ännu äldre; som nallen i bild som är runt 50 bast 🙂 !

Jag har även ett superfint batteridrivet plåtlekssakståg från min tidiga barndom och har det stående framme som en prydnad- ingen har lekt med det på en evighet och troligen inte jag heller själv som barn eftersom det är i perfekt skick.

Nu har jag förvisso inga planer på att sälja varken nalle eller tåg men vi har väl alla läst om leksaker som efter x tid blivit värda jättemycket pengar, som en del Barbiedockor tex.

Själv lekte jag inte så mycket med just dockor men ni kanske ligger på någon raritet i källaren eller på vinden 🙂 ?

Eller var ni som min bror under vår uppväxt; jag var superrädd om alla mina saker medan han var min raka motsats och tog sönder alla leksaker han någonsin ägde typ 🙂 .

Möjligt att han inte lyckades knäcka en del träleksaker men jag vet att han idag ångrar att han inte var mer försiktig med en del som hans egna barn hade kunnat leka med nu.

Vet att Henriks vuxna barn har en del leksaker nere i vår källare; kanske läge att kolla igenom potentiella guldgruvor bland lego och samlarkort?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>