Måndag- var är värmen?

Nej, så här fint väder som på bilden ovan var det INTE idag (bilden är från i fredags) utan i morse var det kyla och snålblåst som mötte mig i stallet.

Både stallägaren och jag tog på oss överdragsbyxor utanpå ridbyxorna eftersom regnet hängde i luften men vi hade tur och slapp bli blöta under vår uteritt.

Men jag saknar att kunna sola lite i alla fall; det har jag kunnat vid den här tiden både förra året och året innan dess.

Men men…är det något vi inte styr över så är det vädret, det såg vi om inte annat förra sommaren som faktiskt blev ”too much” även för en solälskare som undertecknad.

Nu spekulerar både jag och många med mig kring hur årets skörd ska bli och givetvis också vad priset för kommande stråfoder ska landa på.

Kommer det fortsatt att kosta typ det dubbla mot vad vi är vana vid sedan många år tillbaka eller hur kommer det att bli? Frågor, frågor…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>