Kort film från gårdagen

Var och tränade för Nina igår och eftersom det var en helgdag kunde Henrik följa med och filma.

Eftersom intresset för filmat material inte verkar vara särskilt stort samt då vi inte utför något speciellt avancerat under träningen så har jag inte lagt någon större möda på redigering osv men för de intresserade blev det i alla fall 5 minuter att titta på:

10 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Ja, någon gång kan säkert vara kul att kolla på i vart fall kortare snuttar.

   Men eftersom jag oftast tränar på samma saker på träningarna tror jag inte ”man” hade orkat/ velat kolla flera gånger i månaden.

   För mig som ryttare är det dock jättenyttigt att kolla.

   Svara
   • Cornelia

    Jag tycker du håller alldeles för hårt i honom. Han kan knappt röra sig framåt!

    Svara
    • Minstral

     Jag tror Birgitta väljer att samla ihop honom med sätet, han blir förhoppningsvis där även med lös tygel.

     Svara
  • Minstral

   Snyggt , roligt att man kan se en hopphäst med små gångarter nå så långt, hatten av.

   Svara
   • Birgitta

    Ja, jag har flera exempel bland mina ”konkurrenter” (ekipage jag ofta tävlar mot) som har långt bättre framgång än jag/vi fast hästarna inte är det minsta ”flashiga”. Det känns ändå tröstrikt; att korrekthet kan uppväga. För i min värld är detta på ett sätt ”mer värt” eftersom korrekthet mer är ett resultat av ryttarens arbete medan flashiga gångarter många gånger bara finns där.

    Och intressant nog får Vicke ofta betyg 7 på sina gångarter trots att han i samma program får kritik på både mellantraven, den ökade traven och galoppkvalitén generellt och detta är något genomgående av många domare.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>