Check-up

Jag har ju som ni vet tränat på väldigt frekvent sedan lång tid tillbaka och åker ju till Nina 2 gånger i veckan.

Vicke har alltid känts fin och besvärsfri men jag tyckte ändå att det kunde vara dags för en check-up eftersom jag själv aldrig märker av eventuella låsningar, träningsvärk och dylikt och jag inte kan utesluta eventuell hemmablindhet.

En hälta får jag ju verkligen hoppas att jag hade sett och om inte annat har Nina argusögon men som sagt så kan man ju missa liiiite muskelömhet eller dylikt.

Efter rekommendation anlitade jag nyligen Lisa Daniel som ni kan läsa mer om här och glädjande men föga förvånande nog hittade hon bara en liten spändhet i länden på vänster sida, faktiskt exakt samma sak som hittades vid Vickes senaste fysioterapeutbesök i februari 2018.

Jag vet att vissa gör veterinära checkups 1-2 gånger om året men jag väljer att göra så här i stället och känner mig nöjd med det.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>