Måndag- dag 1

Minns ni den här sötnosen som föddes på anläggningen för några veckor sedan?

Så här ser han ut idag- ljuvlig!

Idag är det för övrigt dag 1 på min semester och jag inledde den genom att börja trappa ner på Vickes ”arbetsbörda” 🙂 också och ge honom en vilodag.

Nu känns det verkligen inte som att han är utmattad på några vis men bättre att förekomma än att förekommas och skulle han bli skadad vill jag i vart fall inte känna att jag kunde ha förhindrat det om jag inte ridit så mycket/ hårt bla bla bla.

Jag har ju konceptet med 2 viloperioder per år då Vicke inte rids alls en vecka och tar det lugnt en vecka per period (dvs sammanlagt ca 4 veckor/ år) och än så länge har det fungerat utmärkt.

Efter en god lunch med min käre make passade jag på att fylla på mitt foder och strölager då en butik hade 30% rabatt på allt hästfoder- jag vill gärna ha gott om mat och spånpellets hemma och det har jag nu.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>