Torsdag- utsugning

Idag suger vi ut det sista ut vår Kroatien-vecka, vi åker hem imorgon bitti.

Detta är min och Henriks 7:e resa tillsammans och frågan är om inte hotel Tui Blue Jadran är det bästa vi bott på hittills.

Precis allt har varit tip top; från städning till mat, badmöjligheter och jag vet inte allt.

Vi har inte utnyttjat ens hälften av faciliteterna (möjlighet till massage, olika hudvårdsbehandlingar, egen frisörsalong, gym, alla möjliga träningsmöjligheter på land och i poolen) men är otroligt nöjda ändå.

Som jag har nämnt tidigare var jag lite orolig över att den riktiga värmen inte skulle ha hunnit infinna sig men med facit i hand var det fullständigt obefogat; vi har haft runt 30 grader varje dag och det är så det nästan har bränt under fötterna på väg till poolen ibland.

Fördelarna med att åka innan högsäsongen har börjat är flera; framför allt är det mindre folk överallt vilket påverkar både ljudnivå, trängsel, möjlighet till snabb service och bemötandet man får överallt.

Kan absolut rekommendera Kroatien som resmål generellt även om vi inte lär återvända på många år, om någonsin.

Vi vill hinna se så mycket vi kan av världen och det finns hur många ställen som helst som vi vill besöka om vi har möjlighet.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Madeleine

    Jag har varit i Kroatien för ca 16 år sedan.
    Så fint och vackert. För att inte tala om maten. Sedan dess ingår Cecapsipsi i våran vardags mat.

    Svara
    • Birgitta

      Cevapcici har jag förätit mig på efter alla miljoner måltider som barn och ungdom (tillbringade alla sommarlov i fd Jugoslavien fram tills jag var 17 år) men förstår att det är en populär rätt.

      Äts bäst med rå lök 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>