Onsdag- 5 timmar

En sak som är härlig på sommaren (på tal om morgonens inlägg) är att i alla fall jag vill och kan vara i stallet ”hur länge som helst” till skillnad från på vintern tex då jag ibland bara vill göra det absolut nödvändigaste för att sedan flyga hem till den varma lägenheten.

Idag har jag varit i stallet i nästan 5 timmar och det är ofta det blir nästan den tiden numera eftersom jag dels har semester dels njuter av det fina vädret som inbjuder till utomhusaktiviteter.

Det är enormt rogivande att bara gå och ”pyssla” i stallet utan stress och det brukar vara hungern mer än något annat som driver mig hemåt eftersom jag inte äter frukost innan jag kör hemifrån.

Idag har jag varit hästvakt åt en annan hästägare och mockat åt hennes häst, fyllt på vatten och fixat med foder.

Mockat Vickes hage och box så klart, harvat utebanan, lekt med stallets kanin, ridit, putsat min utrustning, släppt ut alla (6) hästar i sina hagar, lagt upp fjantiga bilder på insta story, sopat i alla möjliga skrymslen osv osv.

Ja, tiden går fort när man har roligt 🙂 !

After ride stretch
Jag roar mig
Perfektion
Jag leker
Frukost/ brunch/ lunch

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>