Back to reality

En underbar och lång semester (över 6 veckor) är nu slut för min del.

Jag har sagt det många gånger förut och vidhåller att hur mycket jag än tycker att jag har ett superbra jobb så skulle jag utan problem kunna vara ledig för alltid om jag bara fick min lön.

Har aldrig förstått de som påstår att ”det hade blivit tråkigt efter ett tag” och ”man skulle sakna det sociala”- eller jag förstår ju att det skulle kunna kännas så för vissa personer men det gäller absolut inte mig.

Har man hund och häst, tränar och tävlar så kan man fylla sina dagar bara med det och sedan tillkommer ju allt annat som man vill/ måste/ bör göra.

Denna semester tycker jag har varit en skön mix av avkoppling och måsten med betoning på det förstnämnda 🙂 !

Kroatien-resan var absolut en hit:

Ett superfint hotell där det verkligen inte fanns något att klaga på, fantastiskt god mat och jättebra service överallt, toppenväder alla dagar, lagom med utflykter, massa sol och bad…ja, jag kan inte nämna något negativt alls.

Vickster skulle nog kunna säga samma sak om sin sommar; han har aldrig så länge jag ägt honom (i 6 år) haft en så fin hage som den han går i just nu och han tackar genom att, som vanligt förvisso, leverera jättefina pass.

Vi har bara tävlat 2 gånger under min semester och det har slumpat sig så att jag båda gångerna varit jättenöjd medan båda domarna gav oss väldigt låga betyg vilket jag verkligen hoppas får tillskrivas ”man är inte alltid överens”….typ 🙂 .

Vad vore livet utan god mat?

Under semestern har vi i princip helt skippat den lilla matlagning vi annars ägnar oss åt vissa helger och ätit ute väldigt ofta:

Vi bor granne med en restaurang som oftast har väldigt god mat på lunchen och jag har även fått en ny glassfavorit:

Ikeas jordgubbs-sorbet!

En del saker gör jag ”alltid” på min semester:

Att tvätta transporten är ett sådant där tråkigt ”måste”.

Något mycket roligare är att åka till Gekås i Ullared:

Leendet på Henkes face är faktiskt varken påklistrat eller överdrivet; även han gillar denna dagsutflykt och det är kul att vi kan göra detta tillsammans.

Tillsammans åkte vi även till Falsterbo Horse show en dag:

Något annat vi ofta gör tillsammans är att vi går på olika långpromenader med Molly och sådana har det blivit extra många under ledigheten.

Här ett ofrivilligt roligt kort (var tusan är öronen och är tungan Sveriges längsta?) som får avsluta detta blogginlägg:

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. C

    Jag blir glad av dina inlägg som handlar om ditt familjeliv med H, H och H (häst, hund och Henrik 😉 ). Ni verkar ha det så fint och göra varandra glada, alla fyra.

    En till röst läggs härmed på: ”vara ledig för alltid – ja tack!”. För egen del skaffar jag mig så mycket (både roligt och ”måsten”) under semestern att jag knappt förstår hur jag ska ha tid att arbeta igen.

    Svara
    • Birgitta

      Tack för din fina kommentar som jag instämmer i till 100 %.

      Har inte reflekterat över att det är 3 stycken H men så är det ju faktiskt 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>