Vid ögonbesvär

Så här i sommartider kan det hända att hästen får rinniga ögon som insekterna älskar att gotta sig i.

Mitt tips vid minsta ögonirritation är att smörja med Noviform- se bilden.

Funkar även till hundar (och människor så klart 🙂 ).

Det bästa är att ha en tub hemma ”just in case” (kostar ca 100 kronor) då detta är en vara som ofta är slutsåld på apoteken.

Jag har sedan tidigare lovordat Apotea och deras leveranser är både jättesnabbt och kostnadsfria.

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Noviform kostar på Apoteket.se 119:- och finns ej i lager.

      På Apotea kostar den 95:-.

      Ganska rejäl skillnad tycker jag.

      Svara
  1. Anna

    Har under en period behövt ge plegicil till konvslecenthäst. 50 kr billigare per 10 ml spruta så för min del har apotea varit en stor besparing.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, det förstår jag.

      Jag är sååå nöjd med Apoteas service dessutom- sist beställde jag en lördag och hade salvan på måndag kväll, direkt till dörren.

      Just detta med hemleverans tycker jag är toppen då apoteket i Staffanstorp består av både pratsjuk personal och dito kunder= det tar en evighet innan man blir expedierad.

      Där har jag för övrigt ett förbättringsförslag till alla apotek: en kassa för de som bara vill få whatever och betala och en för de som vill diskutera medicinen, sina recept, biverkningar, doseringar bla bla bla. Jag förstår att detta behov finns men det blir väldigt drygt ibland.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>