Söndag- toppen och botten

Oj vilken skillnad det var på dagens tävlingsplats och förra helgens!

Ni minns väl min bild på en bana helt dränkt i vatten förra lördagen?

Nu gick det ju bra att tävla oaktat detta men vid närmare eftertanke så var det inte bra skött att hålla tävlingar på ett sådant underlag när bättre alternativ fanns menar jag.

Man hade lätt kunnat flytta klassen till framridningen i stället eller tom in i ridhuset men i stället lät man hästarna plaska omkring.

Åter igen; de ekipage jag såg och även min egen häst verkade helt obrydda men i princip alla jag har berättat detta för och visat film har sagt samma sak: ”jag hade kört hem”. Det är inte detta man betalar flera hundra kronor för att rida på.

Hur som helst så var det som sagt en helt annan visa i Stensäter idag; så som det alltid är.

Man preparerar banorna där som vore det internationella klasser och inte LC och högre och det är givetvis tacksamt.

Själv var jag, precis som förra helgen, mycket nöjd med Vicke som idag fick 65,7 % och genomförde ett program utan varken missar eller gloende.

Sist jag var i Stensäter gjorde jag det fatala misstaget att rida utan sporrar eftersom Vicke dansade fram på framridningen och jag fick någon helt galen idé om att sporrarna inte behövdes.

Herregud…den ritten var så usel så det går inte att beskriva och hade det funnits ett pris för ”segaste hästen” och jag var domare hade Vicke fått det utan konkurrens 🙂 !

Men idag var han duktig och jag är glad 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>