Tisdag- lashlift

När jag gjorde fransförlängning

Ingen sedvanlig Nina-träning idag utan jag harvade vår egen utebana och red där.

Bokade också tid för ”lashlift”; en metod som böjer ens egna ögonfransar kan man väl säga i korthet (googla på lashlift så ser ni….).

Jag gjorde ju ögonfransförlängning ett tag men tyckte att det blev för drygt (tog fler timmar per gång) och var också ganska dyrt.

Detta är ett snabbare och billigare alternativ och ska hålla 4-8 veckor men vi får väl se vad jag tycker om slutresultatet.

Är det någon som har provat och kan säga bu eller bä?

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Filippa

  Jag gör. Billigare är det rakt inte, samma pris, men det håller längre och ser bättre ut än förlängning. Färgar om efter ca en månad och då är fransarna fortf böjda. Var noga de första två dygnen och köp med keratinmascaran första gången och använd den mkt i början så blir det bra – slarvar man är det fortf fint i början, men de blir skeva efterhand och växer konstigt.

  Sjukt viktigt med någon som är duktig och följer fransarnas egen form/utväxt och inte bara smetar dem alla åt samma håll, då är det som upplagt för riktigt skeva fransar efter några veckor och DET går inte att korrigera.

  Svara
  • Filippa

   Kan tillägga att jag gör detta högst var 8e vecka, snarare mer var 10e vecka (färgar om för ca 300 någonstans i mitten), och det är lagom intervall för mig =)

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>