Speciella annonser del 682: en hel story

Vissa nöjer sig inte med att beskriva det de säljer helt kort utan man kan som nedan få en hel story på köpet om man vill köpa dessa stövlar 🙂 :

Dom är inte den nyaste modellen utan dom har funnits med en tid fast det är inte som ridstövlar de har använts mest som utan det var min dotters men jag tog dom o hade de på mig när det åskade (åskstövlar) jag vet att man skrattar o det bjuder jag på men jag skulle haft de kvar om det inte skulle vara så att mina fötter och hela jag har svullnat upp pga sjukdom så därför kan jag inte ha de längre o min dotter har jag sagt att hon får tillbaka dem men det har hon inte velat även om hennes dotter rider för det ska vara nytt för mormor vill betala har jag sagt redan men jag tyckte det var onödigt att köpa nya ridstövlar när det fanns men jag flyttar nu o jag vet att jag inte kommer bli så pass bra att jag kan få på mig de igen och vill ni ha en stövelknekt med i köpet så finns det en sådan men jag kan inte beskriva bättre än så här och det blir billigare ju snabbare det blir en affär kram

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Påminner om när patienter (jobbar på vårdcentral) och drar hela sin livshistoria och alla sjukdomar för mig i receptionen. Ibland kan de börja med att de typ var förkylda för 5 år sedan och nu har jag detta och detta. Många vill gärna visa mig sina skador eller prickar eller vad det nu är de söker för. Har till och med haft en dam som rest sig upp och dragit ned byxorna för att visa ett sår hon hade precis vid ryggslutet ned mot skinkorna. Bättre att spara det till sköterskan eller läkaren haha….

    Svara
    • Birgitta

      Är det inte oftast äldre som gör så? Jag kan bara gissa att de är ensamma i största allmänhet och liksom vill bli sedda.

      Sedan finns det ju även enormt gränslösa personer som inte känner av vad som ”passar sig” och inte.

      Svara
      • Frida

        Jo det är mycket äldre men det förekommer i alla åldrar, en del är bara lite gränslösa men många till synes vanliga människor är väldigt snackiga och öppna. Sen finns det ju så klart många knasbollar och de syftar jag inte på folk med t ex funktionsnedsättning utan bara människor som är riktigt märkliga. Jag hade ingen aning om hur många konstiga människor som finns innan jag började jobba på vårdcentral!

        Svara
        • Birgitta

          Jag har i mitt yrke stött på en hel del människor som liksom ÄR sin sjukdom.

          Givetvis förstår jag absolut om vardagen präglas otroligt mycket av en del sjukdomar men det finns också de personer som nästan vältrar sig i att prata om allt som har med den egna ohälsan att göra och tyvärr är ju detta föga intressant för omgivningen. I alla fall inte i den omfattning som det ibland presenteras.

          Minns en ganska sjuk tjej jag var stallkamrat med för länge sedan. Hon frågade alltid ”hur är det” för att man skulle ställa samma fråga tillbaka och sedan tog det liksom aldrig slut. Hon kunde prata i en evighet om alla sina sjukdomar, mediciner osv och hur synd det än var om henne så hade de flesta varken tid, ork eller lust att lyssna i den omfattningen hon ville.

          Jag kunde ibland gå omvägar i stallet för att slippa möta henne just för att jag inte hade tid eller ork att lyssna alla gånger.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>