Tisdag- sommar vs vinter

Sommarpäls
Vinterpäls på G

Hmmmm…skulle försöka visa er hur mycket mörkare Vicke har blivit och hur han har börjat sätta vinterpäls men inser när jag tittar på bilderna att just dessa inte illustrerar det särskilt väl alls- skillnaden är nästan obefintlig mot hur jag upplever den IRL 🙂 !

Nåväl, ni får tro mig på mitt ord (intresseklubben antecknar…) när jag säger att en date med klippmaskinen närmar sig med stormsteg.

Nina såg skillnad idag i alla fall och påtalade också att Vicke ser jättebra ut i hullet.

Jag har varit lite nojig över detta sedan tidigt i år då Vicke plötsligt gick ner en del i vikt; då var det Ninas argus-ögon som gjorde att jag snabbt kunde påbörja operation uppgödning, själv hade jag inte hunnit se viktnedgången och så är det ju lätt att det blir när man ser något varje dag; man blir hemmablind.

Nu äter Vicke dessutom bara hö efter hagintag och gräs dagtid men detta räcker tillsammans med havre, betfor, sojamjöl och lucern.

Träningen gick för övrigt bra och vi provade lite piruettförberedande moment som tex att fatta galopp ur bakdelsvändning och stanna kvar på denna linje/ lilla volt i samlad galopp.

Idag hotade väderleksprognosen med dessa regnmängder:

Som tur är så blev det inte riktigt så mycket nederbörd men ändå tillräckligt om jag säger så….

Både jag och Molly blev väldigt blöta vid hagintaget:

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>