….Var god dröj….

Grrrr…..höll på att börja detta inlägg med orden ”finns det något värre än….” men det finns det givetvis….hur mycket som helst dessutom och egentligen är det jag ska skriva om ett ”I-lands problem” men ändå.

Jag har precis suttit i världens telefonkö…ni vet en sådan där när man har plats 746 i kön och tvingas lyssna på hemsk pausmusik under tiden 🙂 .

Och inte nog med det…plötsligt kom det något knäppande i luren och mitt samtal kopplades ve och fasa bort så jag fick börja om hela proceduren igen.

Nej, inget kul alls och idag när det finns bra möjligheter till kundtjänst via telefon så ska sådant här inte behöva hända.

Som jag har poängterat vid tidigare tillfällen borde en del företag inse vikten av att deras tjänster fungerar tip-top med tanke på den konkurrens som råder många gånger och när det är så lätt att vända sig någon annanstans.

Ibland har man dessvärre inga alternativ som om man vill ringa polisen tex 🙂 men många andra gånger står det andra i kö redo att ta över kunder!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>