Torsdag- pyssel

Idag blev det inte de sedvanliga +3 timmarna i stallet 🙂 utan jag nöjde mig med halva tiden ungefär.

Vicke fick en vilodag så det ”enda” jag behövde göra var att fixa med foder, boxmockning och påfyllning av strö, vattenpåfyllning i hagen, mockning av hagen och x andra grejer som alltid behöver göras oavsett.

Men jag gillar pysslandet med allt detta även om det tar sin tid; tycker det är ganska rogivande att gå för mig själv och filosofera om allt möjligt under tiden.

En stor fördel med att jobba natt och inte behöva stressa iväg till ett jobb på morgonen, på den tiden jag hade andra arbetstider hade jag ett annat tempo i stallet men föredrar detta hundra gånger om!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>