Ny affärsidé

Värd miljoner…..för mig 🙂 !

Läser om en ny affärsidé!

Tanken är god då det absolut finns ett intresse för att få veta ett, potentiellt eller ej, värde på ens häst.

Jag läser ofta inlägg på Fb á la ”vad tycker ni att denna hästen är värd” men för mig, som likt nedanstående annonsör anser mig vara hyfsat erfaren, är problemet att folk ofta överskattar värdet på den egna hästen men underskattar detsamma på andras. Faktiskt.

Således skulle Vicke enligt detta sätt att se det på enligt mig vara värd….säg en halv mille och enligt andra….säg 200.000. Och då hamnar vi någonstans där emellan beroende på hur skicklig försäljaren är och vilka kvalitéer hen kan dra fram ur hästen 🙂 .

I just denna annonsörs fall tillåter jag mig tvivla på att hen kan värdera en utbildad dressyrhäst korrekt då handlaren mycket sällan sålt just den typen av häst utan mycket, mycket oftare hopp/ allroundhästar men men:

🌟 VÄRDERA DIN HÄST 🌟

Idag är det många som försöker få sina hästar värderare i olika Facebook grupper och varje gång så är värderingarna ofta helt fel. Privatpersoner kommenterar och värderar många av hästarna långt under marknadsvärdet vilket då kan göra det svår för säljaren att begära rätt pris för sin häst.

Jag har arbetat som hästhandlare i 15 år och sålt över 2000 hästar i en prisklass 20.000-200.000:-

Jag erbjuder nu en värdering av era hästar som blir korrekt med den marknaden som finns idag.
Idag är det svårare än någonsin att hitta hästar vilket gör att hästarna på marknaden idag är dyrare än någonsin tidigare och därför kan det om man går i tanke att sälja eller helt enkelt bara vill ha sin häst värderat inte vara helt fel att få en sådan värdering.

Priset är 250kr ink moms.
Jag värderar din häst inom 12h från förfrågan kommit in.

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Jag skulle nog hellre fråga min tränare till exempel…

  Lite svagt relaterat men usch vad jobbigt att sälja sin häst. Jag som har noll tillit till andra människor skulle ha väldigt svårt att lita på att köparen var tillräckligt bra hahaha…

  Svara
 2. Elisabet Martinsson

  Haha! Även hästhandlare har tuffa tider och måste komma på alternativa sätt att skaffa inkomster. Själv ska jag nog börja spå i kaffesump för att dryga ut studiebidraget. Intresse någon?

  Svara
 3. Anna

  Måste säga att jag känner mig något tveksam. Skulle själv aldrig anlita utan hade valt att prata med dressyrtränare som har erfarenhet av att sälja dressyrhästar i varierande ålder och utbildningsnivå.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>