Petter i stallet

Fick ett tips om att följa Petter (sångaren) på Instagram.

Ett av hans barn rider tydligen och detta är en reflektion han gjorde i stallet nyligen 🙂 . Känner vi igen det, ha ha ha?

petteralexiss profilbild

petteralexisVerifierat

Stalltjänst nummer 2 idag, kvällspasset, kanske det svåraste och mest läskiga, här finns det inga handböcker, fallskärmar eller flytvästar eller larmknappar. Här flyter man med känsla, Det gäller att vara bestämd och hård som ett köksbord. Tack o lov fick jag hjälp av Lisa W som är en riktig stallgandalf, samt några hästar vara redan i sina boxar. Vilken röta!!!!
Problemet jag har är att jag är lite för osäker och oerfaren för att kontrollera hästarna på kvällen. Det finns inte i mitt DNA men jag jobbar på det. Hästarna vet att de kan spela allan när jag kommer själv. Jag är fullt övertygad om att det går som ett gnegg över alla hagar mellan hästarna. Chefshästen säger -kolla hästkompisar, nu kommer en osäker färsking lets play som games med honom. Han ska få veta att han lever……gnegg🐴😂 Hästarna har nämligen en tendens på min vakt att ibland tokjiddra, stegra och börja lubba mot stallet och sina boxar med mig hängades i grimman. På morgonen är det lättare för då ska vi ut och samtliga är rätt mellow. Men som sagt, idag gick det som en dans🙌🐴❤️
#stalltjänst#kulistallet

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>