Lördag- två klasser

Bild från en annan tävling…

Idag har jag och Vicke avverkat hela två tävlingsklasser och jag är riktigt nöjd med båda.

Det blev endast runt 63% i Msv B:2 eftersom vi bara fick betyg 4 på ett galoppombyte som tydligen var ”efter bak”; något jag inte kände själv och extremt olikt Vicke som ju byter i sömnen.

Men min generella känsla var som sagt bra och jag var nöjd med min egen ridning som nu är lite mer offensiv för att förhindra soppatorsk inne på banan= en bra strategi.

MSV B:5 har jag inte ridit på många månader; sist jag gjorde det borde jag med facit i hand ha avstått för Vicke släpade sig fram i ett kokhett ridhus och ritten var allmänt trist.

Idag hade jag en mycket bättre känsla och var nöjd med våra 64% även om det finns mycket att förbättra.

Jag gillar MSV B:5-programmet eftersom det innehåller många byten 🙂 och idag fick vi 7,5 på ett av dom; åt det svårare håller dessutom.

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, detta var mitt näst bästa resultat på denna nivån.

      Lyckades kvala till MSV A både 2017 och 2018 och kvalen varar ju i 2 år så jag känner ingen panik (gjorde för övrigt en usel start i MSV A i slutet av 2017 ”bara för att ha det gjort”.)

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>