Min åsikt om hösten

Kanske inte riktigt en psykopat men….

Jag gnäller på bloggen ofta om hösten och tycker det är obegripligt hur en del kan längta till denna årstid.

Det var helt underbart att få 5 sommardagar i Rom förra veckan och lika trist att komma hem till spöregn och lera i Staffanstorp.

Om ni har missat varför jag tycker som jag tycker har ”Silverbjälke” sammanfattat det exakt som jag tycker på Facebook med tillägget från mig att jag anser att samma sak även gäller för vintern 🙂 !

Höst, Härliga höst med röda, gula & orangea träd. Låg sol, morgondis och stilla kvällar.

Den som på allvar tycker så lever i en bubbla. Hösten är en försmak av helvetet, En tid på året allt vi hatar komprimeras ned att ske under 7 veckor.

Mörk morgon, mörk kväll, när det inte blåser så duggregnar det och när det inte gör det så är det antingen kallt eller ösregnar.

Allt är lerigt, allt blir smutsigt, hundar & katter drar in skit i husen.

hästarna trampar sönder marker, har vi lösdrifter så släpar vi foder i lera & mörker och enda gången vi blir varma och är inomhus är när vi fått stop i spolspiltan och måste rensa avloppet.

Tvättmaskinen startas i oktober och sen går den dagligen till april förutom när säkringen löst ut för att torkrummets fläktar gått i 9 dygn nonstop.

SMHI har inte en aning om vad de ska säga under hösten, är det inte 11 plus och regn så är det – 1 och frost. Klimatrörelsen har tystnat helt och inte ens den mest ångestfyllda vill sitta ute och strejka. Har man tur är det inget väder alls utan bara helt jävla grått allting.

Hösten kan sammanfattas med ett enda ord.

kukårstid

Det gäller ta mig fan att tänka positivt, men det är svårt. väldigt svårt, så fort man ljuger i sig själv något gott så tittar man ut och där är den…. leran…

fy fan.

WORD!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jossan

    Eller så bor man så man har härligt snörika vintrar och det är hur mysigt som helst. Har jag tyvärr inte där jag bor nu men just därför planeras en flytt till trakter där snön ligger hög på vintern. Vi har en rätt okej höst varje år, det regnar iof emellanåt men för det mesta har vi en temp på runt 15 grader tills det snabbt blir kallt med vinter och snö.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>