Släng dig i väggen Postnord

Många gånger hör och läser man klagomål om Postnords snigel-service och att det tar en evighet innan post kommer fram.

När vi åker utomlands brukar vi skicka enstaka vykort till exempelvis Henriks föräldrar som inte har någon internet-kunskap (både min mamma och moster läser bloggen och kan följa våra resor den vägen).

Vykorten vi skickade från Kap Verde tog några månader på sig att komma fram (!) och visst….det är en gudsförgäten ö på andra sidan jordklotet. Där har man dessutom ett officiellt motto; ”no stress” 🙂 som vi såg tryckt på massor av souvenirer!

Men att inte vykorten vi skickade från Rom för snart 4 veckor sedan har kommit fram- det är riktigt dåligt!

Sedan är det väl så att just vykort är ett utdöende fenomen; dels är det förhållandevis dyrt med frimärken, ibland bökigt att hitta dom och en brevlåda i vissa delar av världen och framför allt så kan man ju minuterna efter en egen upplevelse precis var som helst dela denna med vem man vill som har internet, ofta helt utan kostnad!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emma

    Kan tipsa om appen Riktiga vykort! Där skapar man egna vykort från sina bilder från resan och man slipper att de ska postas hela vägen till Sverige och leta upp frimärken. Funkar felfritt de gånger jag använt den plus att det är roligare att skapa sina egna vykort från resan än att köpa standardvykorten som erbjuds på turistställena.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>