Tisdag- an ass to harass

En av många anledningar till att jag trivs med Nina som tränare är att vi har bra dialoger när jag rider och att vi har en stor samsyn i hästhållning/ ridning i allmänhet.

Vi har alltid något att diskutera i skrittpauserna och även om jag definitivt inte är där för att ”socialisera” så är det ändå trevligare om man har givande samtal.

Idag började jag faktiskt skratta högt under pågående lektion och jag sa till Nina ”det är tur att ingen utomstående hör detta”.

Jag red nämligen förvänd galopp på spåret och Vicke vill gärna tränga ganska mycket i vänstergaloppen där han då skjuter ut hela bak-kärran till höger.

Jag vet att jag slarvar med detta vilket så klart inte gör någon nytta utan bara befäster ett felaktigt beteende och idag hörde jag Ninas röst ringande i öronsnäckan ”röven, röven, röven” 🙂 !

Jag förstod så klart att hon menade att jag skulle se till att häcken inte var ”utskjuten” men det lät så kul att jag började skratta 🙂 !

Annars blev det riktigt bra piruetter idag liksom slutor i galopp, även travslutorna var helt ok. Vi hittar fler och fler knappar och det finns så mycket som blivit bättre och kan förbättras ännu mycket mer så det är verkligen roligt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>