Måndag- four shades of brown

Höst…..inte så lätt att hitta saker att glädjas åt när det är många timmars mörker varje dag och trist väder därtill men att skritta ut med fina stallkamrater tycker jag ger en liten ”nöjdhetsboost” i alla fall.

Mindre nöjd…eller snarare sagt otroligt missnöjd är jag över en mycket trist incident som sedan i fredags har gett både mig och Henrik en massa fullständigt onödigt extrajobb och kostnader.

Någon tyckte att lite ridkläder i min bil var värda att smasha en ruta för och när jag skulle köra iväg på morgonen var hela framsätet fullt av glassplitter samt att det givetvis var svinkallt och lite blött i bilen.

För att göra en lång historia kort så har jag precis varit och hämtat bilen från verkstaden och får väl vara glad över att det ”bara” var rutan som rök och att det inte blev andra skador på bilen också.

För att avsluta detta inlägg med något bra kan jag rekommendera en serie jag precis börjat titta på: ”Wild Bill” ( visas på TV4 Play).

Utspelat sig i nutid i England och det är en kriminalserie med ingen mindre än Rob Lowe i huvudrollen.

Karln har åldrats snyggt kan jag konstatera och serien är även förutom detta sevärd 🙂 !

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>