Måndag- shop til’ you drop

Efter tips från flera bloggläsare/ Facebookvänner och en fd stallkamrat så åkte vi igår till Sawgrass Mills, ett enormt köpcenter några mil utanför Miami med över 350 affärer.

Lite ”kul” var att man kunde åka på i princip identiska bussresor dit där den billigaste som jag hittade kostade 145 kronor per person medan de turer som tex hotellet kunde ordna kostade mer än det dubbla, dvs 30 dollar per person.

Det finns således en del pengar att spara om man är ”om sig och kring sig” och inte bara hoppar på första bästa erbjudande; det har vi varit med om flera gånger. Och varför bara slänga runt 300 spänn i sjön för 2 personer?

Nästan den första butiken som mötte oss var lite komiskt Ariat men tyvärr var utbudet av ridkläder och skor ganska klent.

Dessa snyggingar kostade runt 700:- men fanns inte i min storlek.

Henrik hittade flera pikétröjor; dessa på Lacoste gav han under 500:-/ styck för så det var klart billigare än i Sverige.

Vi ville gärna prova Cheesecake Factorys utbud och blev inte besvikna.

Jag blev så mätt på middagen och det supergoda varma brödet som serverades till att jag inte ens orkade äta upp min efterrätt (kostade ca 70:-) …när har det hänt liksom? Aldrig!

Och för att anknyta till inlägget om dricks så ”förväntades” det enligt kvittot dricks på runt hundra spänn på en måltid bestående av 2 läsk, 2 normala varmrätter och en efterrätt. Det hade man (jag) aldrig gett i Sverige.

Summa summarum kan vi rekommendera en dagsutflykt till Sawgrass; det fanns som sagt hur mycket affärer som helst och en hel del att fynda om man är intresserad av märkeskläder. Säkert annat också men det hann vi inte undersöka 🙂 eller kände behov av att utforska.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>