Torsdag- hemma

Då var vi hemma i Staffanstorp igen; precis som vanligt går en vecka, både utomlands och hemma så fort.

Jag unnade mig internet ombord på planet (kostade 149:- och var rätt så segt) vilket gjorde att resan kändes avsevärt kortare- att sitta framför datorn har den effekten på mig så det kan jag rekommendera om man är som jag.

Jag möttes faktiskt av en gnäggande häst i hagen; det händer typ aldrig annars så det var ju trevligt ha ha!

Ännu trevligare var det att konstatera att Vicke, precis som efter alla planerade viloperioder kändes hur fin som helst att ”rida”; jag skriver rida inom citationstecken eftersom jag bara travade och galopperade runt, runt i ridhuset i 5-10 minuter efter att ha skrittat dit.

Men bara att kunna skritta ut på en häst som inte haft sadel på sig på 10 dagar är inte alla förunnat utan föregående ”rastning” och jag har tidigare haft hästar som redan efter 2 dagars vila eller dylikt känts styvare i kroppen/ nacken/ munnen vilket Vicke aldrig gör.

Det ska bli intressant att se om vi kan sova normalt i kväll/ natt efter tidsomställningen; jag minns att detta var lite knepigt de första nätterna efter att jag kom hem från Thailand och vaknade typ 3 natten!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>