Lurigt på hotellet?

Nöjd hotellgäst

Igår ville jag skicka ett meddelande till ett Hilton hotell i Miami Beach som hjälpte oss med en grej trots att vi inte bodde där och i mitt sökande efter deras hemsida hittade jag ett inlägg om hotellet på Facebook.

Av inlägget framgick att en kvinna hade debiterats ca 3.000 kronor av hotellet någon dag efter utcheckning och när hon ringde för att ifrågasätta agerandet påstod man från hotellets sida att man hittat ett stort märke av ett strykjärn i en soffa i rummet kvinnan haft.

Long story short; kvinnan hävdar att soffan var intakt när hon checkade ut, hotellet påstår att soffan var förstörd.

Detta fick mig att fundera över hur tusan man skulle bevisa sin oskuld i en liknande situation?

Jag har aldrig varit med om att man tillsammans med hotellpersonal varken inspekterar rummet vid in eller utcheckning men det kanske man borde?

Jag har ingen aning om hur petiga hotellen är med allt möjligt som skadas eller t.o.m. försvinner och det är dessutom säkert jätteolika från hotell till hotell.

Har ni några känningar i branschen eller har varit med om något liknande?

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Karin

  Nej inget sådant men när jag skulle checka in på en flygplats i Nz så markerade en knarkhund”något” på min väska.Jag som aldrig har rört knark i hela mitt liv fick ett litet-helvete,den enda möjligheten är ju faktiskt att antingen; portieren eller taxichauffören använde drugs…

  Svara
  • Birgitta

   Huuuu så skrämmande säger jag som såg filmen ”Bangkok Hilton” med Nicole Kidman för tusen år sedan och även ibland ser en serie (kan inte komma på namnet just nu) från en flygplats i Australien där folk försöker smuggla allt möjligt och blir upptäckta.

   Jag har heller aldrig rört droger i hela mitt liv och skulle bli livrädd om något som du beskriver hände mig.

   Var faktiskt lite ”rädd” för flygningen till och från USA just för att jag hört en del skräckhistorier om långa förhör osv.

   Och faktum är att låset på min resväska klipptes upp på hemresan och inuti låg en lapp från någon myndighet om att detta var en rutinkontroll. Jag hade ”givetvis” ingenting olagligt i väskan….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>