Året som gått i bilder

Som många andra tänkte jag summera det gångna året med en del bilder:

Som vanligt har den här skönheten en central roll inte bara på bloggen utan i mitt liv; vi har nu kamperat ihop i över 6 år.

Jag är oändligt tacksam över ett skadefritt år och att vi fortfarande utvecklas tillsammans och med jättebra hjälp av min tränare Nina som jag oftast besöker 2 gånger i veckan.

Vi tävlar nu enbart på Msv B-nivå (med en start i MSV A i höstas) och utan att outa kommande mål så är det kanske inte så svårt att gissa vart jag strävar.

Tacksam är jag även över stallet dit jag flyttade Vicke 1 mars; inte bara över stallet som sådant utan över en stallägare som jag ridit många kilometer med under året och övriga, trevliga stallkamrater- det är värt jättemycket.

Det här spöket fortsätter också att förgylla mitt och Henriks liv! 5 år gammal och otroligt älskad.

Hur mycket jag än älskar djuren, och det är mycket, så är detta ändå min största kärlek; min fina man Henrik.

Vi hade faktiskt lyxen att kunna unna oss hela 3 resor under året; först till Kroatien i somras….

…..därefter till Rom i oktober och sist men verkligen inte minst (tvärtom) till Florida i november/ december:

Att resa är ett stort gemensamt intresse och något vi prioriterar ekonomiskt- förhoppningsvis kan vi fortsätta att utforska världen tillsammans även framöver!

I min ålder fattar man mer och mer hur viktig hälsan är; utan den är det mesta inte så mycket värt och vi har hittills varit förskonade från sjukdomar och hoppas så klart att det fortsätter så!

Nedan en blandning av andra bilder från tillfällen som förgyllt året; det är bara att scrolla förbi om det blir för mycket 🙂 !

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>