Onsdag- update

Idag sov jag tills jag vaknade utan väckarklocka (07.00) och det var välbehövligt.

Igår kändes det som att jag hade en förkylning på gång så det var otroligt skönt ett vakna utan minsta tecken på detta. Jag är glad för varje frisk dag så klart för mina förkylningar kan lätt hålla i sig 2-3 veckor med näsdroppar och hela köret.

Det var också skönt att kunna ta det lugnt i stallet och lägga lite extra tid på olika saker; som att mocka hagen tex.

Körde till ridhuset och var jättenöjd med passet där, det blev mycket repetitioner från gårdagens träning vilket jag tycker ger bra resultat (att upprepa det som görs på tränar-dagen).

Efter stallbesöket körde jag in till Malmö och åt lunch med en vän som jag inte träffar jätteofta så vi hade som vanligt mycket att prata om.

Kan förresten verkligen rekommendera vårt stammis-ställe; Kiels kök mitt emot Malmö Civila ryttarförening (klubben jag tävlar för) vid Jägersro.

Det är ett vanligt, enkelt lunchställe men med mycket god husmanskost (buffé) och jag brukar alltid äta massor 🙂 !

Jag tycker husmanskost är underskattat och hade gärna sett fler restauranger som serverade denna typ av mat.

Kan reta mig på att det i min egen håla Staffanstorp vimlar av pizzerior och också förundras över att de alla har kundunderlag för att driva sina affärsverksamheter och min vän som bor i Vellinge säger samma sak.

Men visst; det är ju fritt att äta vad man vill och är det pizza folket vill ha så…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>