Dagens Facebookfråga eller artighet gone wild?

Något jag undrat och faktiskt även retat mig på länge är de som publicerar inlägg på Facebook där de skriver ”tack för insläpp” (i en viss grupp).

Alltså vad är det att tacka för? Och tänk om alla gruppens x tusen medlemmar skulle hålla på och publicera tack-inlägg när de blev medlemmar?

Artighet är förvisso en dygd men come on….det finns väl ändå gränser 🙂 ?

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Förstår inte det heller, det är ju liksom inte ngn exklusivt utvald som får släppas in i dessa grupper. Hela syftet försvinner om innehållet bara består av ”tack för insläpp”.

  Svara
 2. Eva

  Det jag tycker är värst med Facebook är: Nu har jag rensat bland mina vänner så kan du läsa det här så grattis du är kvar! Eller: Nu tar jag en välbehövlig paus från Facebook. Va fan! Gör det bara!

  Svara
  • Birgitta

   Nej, ÄNNU värre är de som en fd arbetskamrat benämnde ”attention whores” (mycket bra beskrivet ha ha): de som skriver inlägg i stil med ”jag är så arg så jag kokar” eller ”gråter förtvivlat” och så inget mer.

   Och så ska oroliga läsare skriva ”men snälla….vad har hänt”..

   Suck….vuxna människor.

   Antingen skriver man tydligt vad man vill få uppmärksamhet kring eller så skriver man inte alls. Tycker jag.

   Svara
   • Lee

    Haha, håller med om allt ovan, o särskilt just det om Attention whores. Så jävla irri!! Nä, FB använder jag bara numera bara för olika grupper. Ibland kommer minnen upp, o herregud vad jag kunde skriva konstiga saker… Intresseklubben antecknar (tänkte jag inte då tydligen)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>