Världens konstigaste affär

För lite mer än en vecka sedan städade jag i några lådor och hittade en IPhone 3 som jag inte använt på hur många år som helst.

Min plan, en gång i forntiden, var att ha den som reservtelefon men den har legat oanvänd i lådan hela tiden och nu insåg jag dessutom att jag inte ens hade kvar någon laddare till den.

Den ekonomiska Birgitta beslöt sig för att försöka sälja telefonen för en hundring men blev inte förvånad över avsaknaden på respons.

Förrän igår….

En man hörde av sig och för att korta ner historien dök han upp som ett urverk efter någon timme och köpte telefonen.

Och vet ni? Han skulle ha den till ett konstprojekt så han brydde sig inte om huruvida den fungerade eller ej vilket han förklarade när jag ville berätta att jag inte kunde ge några som helst garantier med en så pass gammal telefon!?!

Ja, vad säger man? Konstprojekt?!? Han skulle tydligen såga itu telefonen på något vis och använda Apple-loggan….

Ja, inte vet jag och inte bryr jag mig men en rolig historia blev det!

En kommentar

  1. Elisabet Martinsson

    Jag trodde att den som köpte den tänkte lämna in den när hen skulle köpa en ny telefon. För ibland har de ju kampanjer om att man får köpa billigare om man har telefon att lämna in. Men detta var alltså mer spännande än så.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>