Onsdag- bild och kommentar of the day

Dagens ridning bestod av att jag och Vicke skrittade till ridhuset där det blev ett 30 minuter lösgörande pass med bland annat en hel del slutor i galopp. Sedan skrittade vi hem igen och that was that.

Senare på eftermiddagen fick jag en kryptisk bild från min stallkamrat Elisabet och innan jag hann skriva tillbaka och fråga vad tusan hon menade med detta:

….kom följdkommentaren:

Guldklimpen kissade innan han gick in”!

Alltså…jag dog nästan…

Både över att Vicke, om än säkert tillfälligt/ slumpmässigt valde att besudla hagen hellre än boxen 🙂 och att Elisabet både noterade och fotograferade skiten…jag menar…kisset 🙂 !

That’s the spirit och säkert något jag själv hade gjort för att rapportera en så banbrytande händelse så jag blev verkligen full i skratt. Tack snälla Bettan ❤️, you know me so well!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Elisabet Martinsson

    Svårt att missa. Jag hade redan knäppt på grimskaftet och han stod vid utgången. Hade jag inte haft tjocka vantar o fickorna fulla av morötter så hade jag fått upp telefonen fortare och kunnat filma säkert en halvminuts skvalande!

    Svara
    • Birgitta

      Gud give att detta inte var en engångsföreteelse och att du får chansen att skapa en högintressant film i framtiden 🙂 !

      Skämt å sido så bevakar jag alltid guldklimpen när jag sätter in honom i boxen och sätter en hink under honom så fort han börjar skvala men jag har en känsla av att ni övriga inackorderingar skulle anse att detta var lite ”utöver uppdraget” om jag krävde det av er också 🙂 🙂 🙂 !

      Svara
  2. Elisabet Martinsson

    Du får räkna på hur mycket spån du sparar och utfästa belöning därefter!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>