Fredag- som vanligt

Än så länge fortgår mitt liv precis som vanligt men jag är högst medveten om att det kan ändras snabbt på många olika vis; det tycker jag att man har blivit varse de senaste veckorna.

Jag tycker att jag lever ett tämligen ”icke-utsatt” liv även i vanliga fall men tänker extra mycket på att försöka undvika smitta om jag kan.

Jag åker aldrig kollektivt, går sällan i affärer, är nästan alltid ensam i stallet och jobbat ju ensam på natten….

Idag var jag och tränade för Nina och den enda försiktighetsåtgärden vi vidtog var att öronsnäckan som jag använder tvättades av före och efter användning.

Jag rider oftast ensam i ridhuset eller med maximalt 1-2 andra ekipage och någon närkontakt är det ju inte att tala om alls.

Dagens glädjeämnen var att Nina tycker att Vicke ”ligger på plus” (är i aningens överhull) och har musklat även baken rejält så att han inte bara har sin gigantiska hals som tidigare lite motpol till en mycket mindre bakdel samt att en annan ryttare som bara ser oss sporadiskt spontant uttryckte lite positiv feedback kring vår utveckling. Sådant gör mig glad!

Idag har jag hämtat det sista virket till vårt bygge; väldigt praktiskt att ha ett eget släp som man kan använda även om många företag tillhandahåller gratis utlåning.

Inga hästbilder idag men några på en av Anettes katter (hon har 2).

Denna pojk-katt kan man främst se bevaka eller strosa över ägorna (hagmarken runt stallet) när han inte är hemma hos Anette och jäser medan kattflickan är den som håller koll på stallet och gärna ligger uppe på ensilagbalen eller värmer sig i någon box.

Men på dessa bilden är det kattpojken som håller koll på Vickes hagboots.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Var glada så länge ni får röra er fritt… I Frankrike är det mer eller mindre utegångsförbud sedan i tisdags. Man får gå/köra till närmaste mataffär och handla mat, till apoteket, eller en kort sväng med hunden. Och då måste vi ha med oss ett dokument där vi intygar på heder och samvete varför vi är ute… Bara vissa får gå till sina jobb, men de flesta måste arbeta hemifrån. Så jag har suttit hemma och häckat sedan i tisdags, det kommer bli långa veckor… Som tur är har jag en liten trädgård, tänk sådana som bor i studentrum på tio kvadrat…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>