Månadens fynd!

Jag har flera gånger tipsat er om att hålla utkik på olika annonssidor efter begagnad eller till och med ny ridutrustning; själv har jag gjort många fynd på detta vis genom åren.

Härom dagen var det dags igen!

Jag letade egentligen efter något helt annat (fönstergaller till stallet) men sprang av en slump på en annons om nya läderridstövlar.

Priset (250:-) verkade misstänkt lågt men efter kontakt med säljaren verkade det ändå värt att sammanstråla i Malmö dit hon hade ett ärende i tjänsten (hon bor annars lite för långt ifrån mig för att jag skulle anse det mödan värt att köra dit på vinst och förlust).

Long story short: stövlarna är heeeelt nya men passade inte hennes dotter till vilka hon hade köpt dom på en outlet.

På mig satt de som en smäck och jag hade ärligt talat lätt betalat både 4 gånger så mycket och mer för dom.

Visst, märket är ett udda dito som jag aldrig ens har hört talas om men för de ynka hundralapparna så känns det som en verkligen superbra affär.

Kan ju tillägga att jag har ett par Petriestövlar som påminner massor om dessa och de köpte jag också nya av en person som skulle sluta med hästar. Dom gav jag 2200 kronor för när jag köpte dom för 4 år sedan.

Stövlarna jag köpte nu hittade jag på Facebooks ”Marketplace”- rekommenderas verkligen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>