Favorit i repris; Instagram

Bild från mitt eget konto bm6610

Idag är jag nyfiken på vilka ryttare ni följer på Instagram?

Själv följer jag Carl Hester, Charlotte Dujardin, Frida Hallgren, Nina Rademaekers och Carl Hedin.

Carl Hedin är outstanding bäst/ roligast att följa; dels för att han uppdaterar ofta och med roliga och intressanta bilder och dels för att han verkar ha ett sunt hästtänk.

Jag tycker att han är en jättebra inspirationskälla som verkligen gör allt för sudda ut bilden av dressyrryttaren som någon som bara rider just dressyr och inom 4 väggar.

Han verkar ha genuint kul med sina hästar, rider väldigt omväxlande, arbetar med positiv förstärkning- helt enkelt toppen enligt mig!

Och på tal om sociala medier; följer ni några bloggar (förutom denna så klart ha ha) och/ eller lyssnar ni på poddar?

Jag försökte mig på Nina Rademaekers podd men det var inte min kopp te; jag har sedan tidigare märkt att jag har svårt för att lyssna aktivt så långa stunder och om det inte är något superintressant och några fler försök har jag inte gjort. Klarade inte av talböcker heller förresten så jag är nog en skrivna ordets person.

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Filippa

    Jag följer Cornelia Rylén som jag tycker alltid rider så snyggt och följsamt (hoppryttare), samt Emma Csendes för hästrelations-inspiration.

    Svara
    • Filippa

      Följer Frida med kom jag på =) Tittade in hos Nina R förut, men gav upp pga så sjukt ointressant flöde.

      Svara
  2. Caroline

    Följer ett trettiotal, like:ar hos max tio. De andra vill jag inte likea hos p.g.a. hästhållning och träning/ridning. Följer dem ändå för att helt enkelt ”hänga med” lite. Dem jag like:ar hos är Emma Csendes, Unghästverkstaden, Playlovelearn, Greetje Hakvoort (fantastisk!), stuteripwr, riderbiomechanics och lisamaria_unghästutbildare.

    Svara
      • Caroline

        Uppenbart dåliga kunskaper om hästars behov: korta dagar ute, små hagar, ingen social kontakt med andra hästar, massa ”pynt och fluff”, men fundamentala saker som förbises eller väljs bort.

        Svara
  3. Anna

    Oj jag följer ganska många… Carl Hedin är väldigt bra, där håller jag med. Följer också: dig, Lina Dolk, Nellie Berntsson, Peder Fredricsson, Carl Hester, Charlotte Dujardin, Soenke Rothenberger, Laura Graves, Sara Perklev, Mosslunda Dressage, Ingrid Klimke, Jessica Michel-Botton, Kristian von Krusenstierna, Emma Jönsson, Emilie Nyreröd, Gareth Huges, Sara Hollis, Alizée Froment, Patrik Kittel, Dorothée Schneider, och Jessica von Bredow-Werndl.

    Svara
  4. Elin

    Jag följer Carl Hedin, Lina Dolk och Emilie Nyreröd. Alla tre rider jättefint och hästarna ser ut att trivas. Det är mycket inspirerande att följa.

    Svara
  5. Frida

    Följer Segersta, Stora Källvikens Gård och Grevlundagården.
    Fina hästar och tjusiga stall.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>