Fredag- flyttning påbörjad

I morse var jag och Vicke i Flyinge och tränade för Nina och med risk för att låta tjatig så är det fler och fler polletter som ramlar ner.

Det mesta fungerar bättre men så har vi ju också tragglat tex slutorna i….vågar inte ens tänka på hur länge….

Vi har börjat flytta så smått och på bilden ovan ligger jag i sängen i gästrummet och skriver detta samt planerar en powernap innan jag ska åka och hämta ensilage och halm hos min blivande ponnys ägare.

Jag ska köpa hennes foder och strö vilket passar oss båda utmärkt; hon har inga fler hästar i stallet som behöver detta och jag tycker det blir jättebra att inte göra något foderbyte i onödan när det gäller en så gammal häst.

Om ni undrar varför jag inte flyttar hästarna redan nu så beror det på att jag har 3 nätters arbete framför mig och jag vill kunna vara hemma 24/7 de första dagarna hästarna är här.

10 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Man FÅR vara avundsjuk, det hade jag själv varit 🙂 !

      Dock har det varit en lång resa hit och om jag själv får säga det är jag värd det…snart 54 år gammal!

      Svara
  1. Cia

    Åh, vad härligt!
    Du kommer älska ert nya boende och livet det för med sig.
    Önskar dig all lycka och välgång

    Svara
  2. Elin

    Vad kul att flytten är så nära nu! Du har verkat så glad och förväntansfull i dina renoverings- och flyttrelaterade inlägg (ja alla inlägg sedan flytten kom på tal egentligen). Det har varit jätteroligt att läsa om. Så härligt att du äntligen får förverkliga din dröm!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, ingen kan se in i framtiden (tur är det kanske…..) men jag kände direkt att vi vore galna om vi inte tog denna chans.

      Så klart finns det inte bara fördelar men de överväger absolut och jag vill verkligen prova detta!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>