Fredag- besökare och rullande bollar

När jag var nästan hemma (efter jobbet) i morse såg jag dessa inkräktare i min närmaste grannes hage:

Grannen hade inte hunnit släppa ut sina hästar så då passade denna hjord på gissar jag- väldigt ”onödigt” då det dels finns hur mycket gräs som helst ”överallt” runt omkring och dels är mycket nerbetat i just själva hagen.

Här ser ni dovisarna efter x eleganta strömhopp över staketet:

Jag var trött efter jobbet och skyller på det när jag såg detta när jag skulle lunchfodra:

Jag knäppte aldrig grimman innan utsläppet eftersom planen var att ta av den men detta glömde jag och sedan har min lilla gosse både gått runt och rullat sig med den oknäppta grimman på sig.

På tal om rullning har jag sett att Baltazar rullar runt väldigt obehindrat sin ålder till trots; han är som en jätteboll i gräset 🙂 !

Det andra djuret lyckades hitta en grusig del i hagen (helt obegripligt för mig VAR???) så min föregående ”after-ride dusch” var helt meningslös, i alla fall på den ena sidan av hans kropp (ingen rullande boll där inte, tydligen….)!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Vilken idyll ni bor i alltså. Måste kännas nästan som att ha vunnit på lotto!

  Svara
  • Birgitta

   Faktiskt är det EXAKT den jämförelsen jag brukar ge när folk frågar ”hur det känns” med flytten.

   Jag svarar att det känns ungefär som när man ibland får frågan eller fantiserar om vad man skulle göra om man vann typ 50 miljoner. Det är så ”ogripbart” så man kan inte riktigt ta in det.

   Och just här och nu så är det exakt så med vårt boende och allt som hör till.

   Jag har ju i över 30 år stått inackorderad och trots att jag för det mesta trivts jättebra har jag alltid saknat något; längre hagtid, gräshagar, varmvatten i stallet, ridhus osv och nu plötsligt har jag ”allt” !

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>