Söndag- invigning

Ja, ni ser själva vad som invigdes idag!

Det var faktiskt flera år sedan jag grillade och saknaden har väl inte varit påtaglig men absolut var det härligt att återuppta denna form av matlagning.

Tidigare idag var vi i våra gamla hoods (Staffanstorp) och handlade lite allt möjligt och innan dess red jag ut.

Som jag har berättat är skogen inpå knuten fantastisk, framför allt nu innan det börjar komma för mycket insekter.

Eller…jag vet inte hur det är i just denna skogen men skog brukar rent allmänt bli lite insektfylld sommartid så jag gissar att det är samma sak här.

Jag provklättrade i några av de många rejäla backarna och det är nog tur att jag har en rutinerad och balanserad häst, i den ena nerförsbacken kändes det som att bakbenen nästan var framför frambenen, så brant var det!

Vicke kändes väldigt vaken utan att vara stirrig så jag provade vårt paradnummer piaffen och HALLÅ!!!

Nog för att Vicke piafferar väldigt bra för spöt (cirkuskonst kallar Nina det 🙂 ) men idag räckte det att jag vidrörde honom med skänklarna så djävlar stod han på stället och trampade så det nästan kokade över och han ville småstegra lite! Bra plats att träna även passagen insåg jag men kanske bäst att ha träns nästa gång och inte hacket ha ha!

Här är vi nästan hemma och det känns så klart helt underbart att ha stallet så nära vårt hus.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>