Tisdag- när man får oväntat besök

Idag på hemväg från träningen hos Nina (som gick bra) såg jag att det var ganska många dovisar inne i min närmaste grannes hage. Jag kunde inte se deras hästar och tänkte att dovhjortarna kanske passade på när/ om hagen var tom.

Hann också tänka att det var synd att jag inte fann mig snabbt nog för att ta ett kort….”det kunde ju bli en rolig bild”.

En kvart eller så senare hade jag lastat ur, gett hästarna lunch, släppt ut Molly och höll på att bära in en del utrustning i stallet när jag ser….ja, vad?

+35 jäkla dovhjortar INNE i Vickes hage…typ 40 meter från honom?!?

Det mest otroliga var att han inte brydde sig och tack och lov inte Molly heller (som var lös).

De jäkla dovisarna spatserade helt iskallt omkring och till slut kände jag ”nej…mitt gräs ska räcka till mina hästar era jäkla typer” så jag stängde in Molly i Baltazars box och traskade in i Vickes hage för att mota iväg dom.

Och det blev strömhopp över staketen efter en stund och några bra filmer till Instagram i alla fall 🙂 !

Eftermiddagen blev ”dyr” för undertecknad; medan jag rensade bort jättehöga brännässlor fastnade jag med ett örhänge i en buske; hejdå guld för tusen spänn är allt jag orkar säga om det….

2 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Det vore grejer….

   Fast man ska inte gapa efter mycket…just nu är jag bara väldigt tacksam så länge hon inte jagar dovhjortar. Gudarna ska veta att hon har haft många chanser….och skulle hon börja med DET…då blir det tusen gånger värre bekymmer än ett borttappat örhänge.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>