Affärsidé?

Såg detta tips för att bli av med lite gödsel på Facebook!

Mina hagar ligger mycket nära diverse vandringsstråk (Skåneleden) så kanske kunde jag sätta ut några säckar som förbipasserande kunde stoppa i sina bilar 🙂 ?

Ju mindre som hamnar på min gödselstack desto bättre är det för mig men frågan är hur mycket jag orkar engagera mig ens OM det finns något intresse (lär ju vara väldigt säsongsbetonat oavsett).

Ni med eget stall; har ni ”folk” som vill ha er gödsel på detta vis och gratis?

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Har hänt att folk frågat efter gödsel. Då har de fått hämta gratis. Kanske fem gånger på mina 26 år med eget stall… Har inte marknadsfört det på något sätt. Blir av med mitt kostnadsfritt ändå, så har inte engagerat mig så mycket.
  En kanske skulle sätta ut en annons om ”självplock”!
  Slapp man jobbet med att köra ut det!

  Svara
 2. Elisabeth

  Stallet ligger nära ett koloniområde och det kommer många glada trädgårdsentusiaster på våren och hämtar välbrunnet bajs gratis. Win-win, alla är glada!

  Svara
 3. Sandra

  Hittade en gång en man körandes ute på ridvägen letandes efter hästbajs! Han fick vägbeskrivningen till stallets gödselstack i stället, det uppskattade han 🙂

  Svara
 4. Birgitta

  Intressant: ställde ”gödselfrågan” på ett diskussionsforum på Facebook och där var det väldigt många som blev av med gödsel nästan fortare än det hann ”produceras”.

  Beror väl en hel del på var man bor; hur många trädgårdsentusiaster och odlare man har i närheten vs mängden stall man konkurrerar med.

  Svara
 5. Frida

  Har aldrig hänt hemma hos mig. Har dock hänt att det kommit folk till ridskolan och velat hämta.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>