Tisdag- be careful what you wish for

Idag har jag varit hos Nina och tränat och denna gången hoppade hon upp en liten stund.

Det var ganska länge sedan hon red Vicke och det var trevligt att se (och höra) att det faktiskt har skett en del förbättringar med tex galoppkvalitén.

Jag har ju nämnt att jag önskade lite regn och jag blev minst sagt bönhörd i eftermiddag.

Det gick så långt att jag faktiskt valde att ta in hästarna redan vid 17-tiden, det hade då kommit skyfallsliknande nederbörd ett tag och båda hästarna stod och skakade när de kom in i boxarna.

Kalla mig pjoskig men jag klarade inte att ”bita ihop” längre och nu kan jag slappna av medan regnet fortsätter att piska på rutorna.

4 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Ja, det kan du tro!

   Nu var i och för sig detta regn ett sådant att ”man” nog hade tagit in hästarna i alla inackorderingsstall där jag har stått, om man hade haft möjlighet men ja, det är en av de största fördelarna med eget stall för MIG; att bestämma in och uttag utan att behöva ta hänsyn till andra.

   Svara
   • Rackemarie

    Det är nog olika i olika inackorderingsstall. Jag tar in mina när jag vill, liksom alla andra i vårt stall.

    Svara
    • Birgitta

     Jo, i teorin har jag absolut kunnat ta in min häst precis när jag vill men eftersom han i praktiken river boxen om han är ensam i stallet så går det ändå inte….

     Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>