Onsdag- dockhus för vuxna

Som jag berättade igår regnade det massor, det kom riktiga skyfall emellanåt varför det är glädjande att konstatera att min utebana tåler ganska mycket vatten utan att bli ”pölig”.

Jag har påbörjat min semester och går mest runt och småpysslar med allt möjligt, främst häst/ stallrelaterat.

Ända sedan vi flyttade hit har jag ofta känslan av att ”leka med dockhus” fast i någon form av vuxenversion vad gäller mitt stall.

En bidragande anledning till flytten var att jag faktiskt ville ha MER att göra; jag kände att jag satt för mycket i soffan med ipaden i knät i vår lägenhet och nu kan jag uppfylla denna önskan nästan hur mycket jag vill.

Jag BEHÖVER inte ”jobba” massor om jag inte vill; stallet är tex så lättskött så det är skrattretande men om jag känner för det kan jag tex gå ut och slå gräs till hästarna, harva utebanan före varje ridpass, torka brännässlor inför hösten i min lösdrift och annat som man också kan strunta i om man vill.

En del är måhända ”nyhetens behag”; det får tiden utvisa, annat kanske jag kommer att lägga ännu mer tid på i framtiden?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>