Söndag- blött

Även idag har det regnat av och till och jag har igen fått bekräftat hur snabbt det kan gå att ”riva upp” en gräshage.

Vid ingången till den ena hagen är det helt upptrampat nu; tur att själva hagarna är väldigt stora.

Under avdelningen ”göra något vettigt på semestern” kan jag förevisa mina väldigt goda filmjölksbröd (jag gjorde 2 stycken):

Jag är ingen direkt bröd-ätare, tycker mest att det bara är nybakat som är duger men detta brödet håller sig gott i många dagar.

Fördelen är också att man kan blanda i lite vad man själv tycker om; jag har mycket russin, hasselnötter, linfrön och solroskärnor i mina.

På ridfronten blev det tävling idag och även om procenten inte var lysande (62,4) så var jag dels nöjd med känslan och dels jämförde jag med förra gången samma domare dömde oss på samma tävlingsplats dessutom.

Då var jag minst lika nöjd som idag och fick 60,5 % så dagens resultat får ses mot detta tycker jag.

Jag var anmäld till 2 klasser men såg ingen mening med att rida den andra eftersom jag var nöjd efter den första- det hade varit onödigt med ett eventuellt bakslag och inte främjat något.

Konstaterade för övrigt att det inte kan vara för pengarna vi tävlar ha ha ha, vinnaren i MSV B:2 fick ”hela” 220 kronor!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>