Måndag- barbacka?

Nu har jag precis kommit in efter att ha mockat Baltis hage och kanske berodde det på en artikel jag läste tidigare under dagen som handlade om några idioter som hade tjuvridit en häst i hagen för jag fick plötsligt lust att göra detsamma!

Nu skulle det väl inte räknas som just tjuvridning om jag red på min egen häst, om än barbacka i hagen men jag gör nog bäst i att avstå oavsett.

Jag kan se framför mig hur Baltis hade fått världens chock om jag ens hade lyckats hasa mig upp, hur han därefter hade satt av i full galopp och hur jag…tja…med all säkerhet inte hade ”följt med” om vi säger så 🙂 🙂 🙂 !

Ett annat ryck jag fick idag och som jag däremot förverkligade var att jag blaskade av min transport så att den blev i alla fall hjälpligt ren utvändigt.

Jag tog inte taket eller något invändigt men nu ser det i alla fall hyfsat rent ut ett tag. Hade jag inte haft så mycket annat att lägga pengar på inom kort hade jag lämnat bort släpet för helrekond; det blir himla fint men får vänta!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Han är otroligt tillgiven och vill gärna ”hjälpa till” med mockningen men några ritter tror jag icke han skulle uppskatta 🙂 🙂 🙂 ! Eller så hade han inte brytt sig….tänker dock inte undersöka saken närmare.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>