Torsdag- mer målning

Ibland är det bra att titta på ”före bilder” medan man håller på med något projekt för det är lätt att glömma hur något faktiskt har sett ut en gång i tiden.

När jag ser den första bilden inser jag hur anskrämlig den delen av förrådet faktiskt var…det hade jag redan förträngt annars…

Så har jag känt med ogräset som jag skrev om igår; någon hade kanske tyckt att en del ser vildvuxet ut NU men då skulle de veta hur det såg ut ”från början”….

Målningen av vårt förråd fortsätter och eftersom det är olika höjd på de olika sidorna av huset måste vi stå på en stege för att komma åt vissa partier och det tar mycket längre tid än att bara stå på makten så klart.

För övrigt har jag insett att jag får sänka min ambitionsnivå vad gäller ridhuset och avvakta med målningen.

Min bror som ÄR målare skrev att han trodde att det skulle ta mig ”tusen år” och då erbjöd han mig ändå att få låna en proffs-spruta till färgen.

Men att joxa med byggnadsställningar osv känner jag med lite eftertanke blir ett för stort projekt för mig så det får vänta.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>