Fredag- dubbeltur

Eftersom den lille blev verkad igår och således är fin i hovarna tyckte jag att han kunde få följa mig och Vickster på en skrittrunda.

Baltis håller förvånansvärt jämna steg med Vicke; annars hade jag aldrig velat ta med honom.

Jag har ibland verkligen ångrat en del uteritter där det har visat sig att Vicke och den andra hästen har haft helt olika ”fart” och jag har antingen fått sitta och bromsa min häst precis hela tiden eller trava ikapp lika ofta= inte så jag vill rida alls.

På hemvägen mötte vi Henke som skulle äta lunch; därav detta kort:

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>