Egentid…..not….

Hittade denna roliga bild (och fick låna den) på ett whippetforum 🙂 !

Gissar att många känner igen sig i livet med djur; det finns liksom inget som heter egentid.

Molly brukar tack och lov inte följa med just in på toaletten (hon gillar inte att bada….) men däremot sover hon alltid i vår säng, väldigt ofta ovanför/ nästan PÅ ens huvud eller på annat vis extremt närgånget.

Och så vaknar man helt stel och med konstig smärta och vet inte varför……

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Elin

    Jag blir alltid så glad av att läsa om hundar som sover i sängen med sin ägare. Har aldrig förstått hur man kan förbjuda sin hund det, hundar vill ha och behöver närhet.

    Svara
    • Birgitta

      Jag vet att olika raser ”kräver” olika mått av närhet så som att ligga i just sängen; långhåriga hundar kan om inte annat tycka att det är för varmt.

      Men jag har också många gånger påpekat att jag inte anser att man ska köpa just en whippet om man absolut inte vill ha hund i sängen för 99 av 100 whippets vill inget hellre än detta och jag tror att de hade blivit ganska olyckliga om de inte hade fått sin vilja igenom.

      Angående din andra fråga har jag valt att radera den här och göra ett eget blogginlägg om den som kommer att publiceras imorgon 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>