2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Filippa

    Idag glodde jag in med flit! I bilen alltså =) Kör på trefilig 110-väg och ser att det är som ett kluster av lastbilar längre fram. Omkörning sker i snigelfart, arga bilister bakom och mellan, allmänt kaos. Varför är det kaos? Jo, för att en hästtransport ligger i mittfil, i lagliga 80 och alla, inklusive lastbilarna, måste ut i vänstra filen för att komma om. Utom de lastbilar som skiterit och ligger kvar och kör om på insidan.

    Mitt i allt detta – ÖPPEN LUCKA, och uppenbart TAGEN häst som försöker ha koll åt alla håll. Alltså, jag kör också med luckan nere om det är svinvarmt och jag kör på ”normala” vägar, men här… Därför stirrade jag, fick ögonkontakt och pekade på allt som var fel, tjejen i bilen som typ satt och sov fick JÄVLIGT bråttom in i högerfil.

    Svara
    • Birgitta

      Stackars häst!
      Och även om det klagas på alla möjliga medtrafikanter av hästägare så är vi själva inte alltid några mönsterexempel vilket din kommentar väldigt väl illustrerar.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>