Söndag- besök

Ja, så här känns årets månader alltid och det ”farliga” just nu är att det har varit ett väldigt somrigt och behagligt väder ända sedan vi flyttade till Ryhus så det är lätt att tro att det kommer att vara så för alltid.

Jag njöt av ett pass på utebanan och att kunna gå i bara en tröja ute och hoppas slippa täcke på Vicke ett tag till. Den lille är van att gå täckeslös och kommer att skyddas av en mammutpäls.

Jag ska inte påstå att jag borstar honom exakt varje dag men jag försöker ändå att göra det många gånger i veckan, om inte annat för att hullbedöma honom.

Han är ändå så pass gammal att det kan gå fort att han tappar hull och med tjock päls är det lätt att man luras om man inte verkligen känner igenom honom.

Idag fick jag besök av en vän och det var roligt att få visa henne stallet, ridhuset och så klart min lilla stjärna. Vickster har hon träffat hur många gånger som helst men jag ”tvingade” henne att erkänna att den lille är hur söt som helst och det fick hon ju tillstå 🙂 !

En kommentar

  1. Anneli Kristensson

    Haha du tvingade inte mig han e ju skit söt! Skulle vi inte till ett köpcentra hade jag kelat mer med hobom! Caspers nya ponny och ert ställe är gudomligt! Sjuuuukt mycket finare irl!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>