Måndag- på banan

Väldigt nöjd med min utebana just nu, underlaget är tip-top för att vara en ”hobby-bana” så där har jag verkligen haft tur.

Jag var lika nöjd med Vicke som fick jobba på där eftersom han har en extremt lös baksko och en lite mindre lös baksko = stor risk att i vart fall den ena skulle ramla av vid en uteritt.

Den mindre lösa bakskon har jag bevakat i en hel vecka och hoppats att den skulle stanna på sin plats och halleluja….än sitter den och ett hovslagarbesök är inbokat sedan länge.

Såg förresten att en person annonserade att hen utförde massage på hästar som elevbehandlingar.

Jag tror inte såååå jättemycket på den typen av massage så vida man inte utför den väldigt regelbundet och är mycket kunnig men tänkte att för 300:- som en behandling skulle kosta kunde det ju bli en liten mysstund för Vickster.

När jag fick veta att körersättningen skulle bli 450:-, dvs totalt 750:- valde jag att avstå….sorry Vicke men för dom pengarna känns det mer värt med 1,5 ridlektion 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Joooo jag vet..men jag avskyr att ”vara till besvär” om det inte är absolut nödvändigt.

      En väns man är också hovslagare och bor närmre än du så jag sitter förhoppningsvis aldrig i klistret men som sagt…jag väntade hellre eftersom skon ändå sitter good enough.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>