Velpottor

Varför skriver man annonser i stil med ”det är möjligt att jag har en stallplats ledig….” eller ”jag vill eventuellt sälja…..”.

Antingen har man väl en grej till salu eller inte?

Skulle aldrig orkar ”förhandla” med någon om en stallplats eller vara för att sedan riskera att få höra ”nej, förresten….jag har ångrat mig”.

Eller de som skriver ”intressekoll”????

Men men…folk får så klart göra som de vill eller annonsera som de vill. Det drabbar ju knappast mig om de inte får whatever sålt.

Sedan är så klart inte bara säljare velpottor utan köpare i ännu högre grad verkar det som.

Faktum är att personen jag köpte schabraket på bilden av (samma dag som det annonserade ut) berättade att hon hade tagit bort annonsen (hon hade flera andra schabrak till salu) för hon orkade inte med presumtiva köpare som skulle ”klydda”.

Och det förstår jag. Ibland är det inte värt att få in några ynka tior om man ska ha världens bry med att bestämma tider med köpare som sedan ändrar sig fram och tillbaka flera gånger eller skicka saker med posten som är hur omständligt som helst enligt mig.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>